imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Kako postaviti odgovaranje porukama na iPhoneu


Možete postaviti odgovore na poruke na iPhoneu, iPadu i Apple Watchu. Za propuštene pozive možete uključiti i opciju Odgovori porukom, a mi ćemo vam pokazati gdje ju možete pronaći u Postavkama.

Riječ je o staroj, ali iznimno korisnoj funkciji koja nam omogućuje da na dolazni poziv odgovorimo s automatskim porukama. Vjerojatno mnogi od vas već koriste ovu funkciju, jer je ona prilično potrebna onima koji su često na sastancima. Ako želite uključiti ovu opciju, ili postaviti nove poruke, to možete učiniti na sljedeći način:

  • Otvorite “Postavke”
  • Pronađite i dodirnite “Telefon”
  • Dodirnite “Odgovori porukom”
  • Postavite automatske odgovore

Tijekom dolaznog poziva, dodirnite gumb ‘Poruke’ i iz 3 prethodno dodane poruke, odaberite onu koju želite poslati.

Izvor: iDownloadBlog

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!