imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kako ponovno pokrenuti vaš Apple TV


Baš kao i svaki drugi proizvod, Apple TV također treba povremeno ponovno pokretanje. Uglavnom kada shvatite da je sustav zamrznut ili ne može reagirati na daljinski upravljač. Pogledajmo kako ponovno pokrenuti Apple TV.

Iako Appleov pametni TV uređaj nije jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda, ponekad se bavimo njime zato što ga zaista volimo koristiti. Prema mojim prethodnim iskustvima, samo jednom mi se dogodilo da tvOS ne radi ispravno. Kratko isključivanje ne može štetiti.

Imate nekoliko opcija kako to učiniti. Najlakša je ući u Postavke > Sustav > Ponovno pokretanje. Ako je sustav potpuno zamrznut i ne radi s nijednom naredbom, onda je sav vaš trud da dođete do ovog izbornika uzaludan. Druga opcija koju imate je jednostavno odspojiti kabel. Apple to u svojoj službenoj dokumentaciji smatra ispravnom metodom.

Stvarno mrzim raditi takve stvari, čak i kada znam da to neće naštetiti uređaju, takvo isključivanje nije toliko elegantno. Baš kao i na vašem iPhoneu, iPadu i Apple Watchu, na daljinskom upravljaču postoji odgovarajuća kombinacija tipki: Pritisnite tipku Menu i TV u isto vrijeme. Tako će LED na prednjoj strani Apple TV-a početi treptati, a sustav će se ponovo pokrenuti. Držite tipke pritisnutima sve dok se ne pojavi zaslon za učitavanje.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!