imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kako obrisati kontakte na iOS-u


Zvuči prilično jednostavno, ali je malo skriveno. Nema veze, pokazat ćemo vam gdje pronaći ovu opciju.

Znam da zvuči prilično jadno, ali sve do nedavno sam trošio toliko vremena tražeći ovu jednostavnu funkciju u iOS-u, koja je mnogima poznata kao sljedeće:

Izbriši kontakte.

Svakih nekoliko mjeseci pretražujem svoje kontakte i ponekad jednostavno zaboravim gdje mogu pronaći tu glupu opciju brisanja. Vjerojatno sam ja taj koji je glup, ali mjesto na koje je Apple sakrio tu funkciju nije tako trivijalno za mene, i jednostavno ga ne mogu zapamtiti. Dakle, ovdje je sažetak koraka u slučaju da ja nisam jedini koji to stalno zaboravlja:

  • Otvorite aplikaciju ‘Telefon’.
  • Dodirnite ‘Kontakti’ na dnu.
  • Dodirnite kontakt koji biste željeli ukloniti, i u gornjem desnom kutu dodirnite ‘Uredi’ (da, to je ono što stalno zaboravljam).
  • Pomaknite se prema dnu stranice i odaberite opciju ‘Izbriši kontakt’.

Valjda sada znate kako nastaviti… Magično je!

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!