imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kako izraditi preciznije podsjetnike u Kalendaru


Kladim se da niste znali kako to napraviti, iako je dovoljan jedan dodir.

Aplikacija Kalendar s godinama se unaprjeđivala te dobivala nove značajke, za koje vjerojatno ni ne znate da postoje. Danas ću s vama podijeliti jednu takvu, i idemo ravno na stvar: možete postaviti podsjetnike precizne u minutu u zadanoj aplikaciji Kalendar.

Kada otvorite aplikaciju i krenete dodati novi događaj nekom datumu, možete postaviti početak i kraj na brojčaniku, a na raspolaganju su vam intervali od pet minuta. Inače nije uobičajeno da netko planira sastanak u 10:42 h, ali uvijek postoje i takve potrebe.

Dovoljno je da dodirnete brojčanik i pojavit će vam se podjela sata na minute.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!