imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Je li moguće? Uparivanje AirPodsa s Windowsima


Iako metoda nije toliko čarobna, možete upariti Appleove bežične slušalice s računalima koje rade na Windowsu. Pokazat ćemo vam kako se povezati.

Kada netko prvi put vidi kako se AirPodsi stavljaju u uši, kako ih se može postaviti na stol a da ne padnu, kako se koristi funkcija dvostrukog dodira za Siri i slično, lako može pomisliti da AirPodsi i Appleova računala komuniciraju na neki poseban način.

Međutim, to jedino ovisi o čipu W1, jer on daje prednosti nekim Appleovim uređajima. U svakom drugom aspektu, AirPodsi su obične Bluetooth slušalice, Zato ih lako možete upariti i s računalima koja rade na Windowsu.

Evo što trebate napraviti (vrijedi za sustave starije od Windowsa 10):

  • Otvorite Postavke.
  • Idite na Uređaji.
  • Idite na Bluetooth i ostali uređaji na izborniku sa strane.
  • Uključite prekidač (ako već nije uključen).
  • Idite na Dodaj Bluetooth ili druge uređaje.
  • Uparite svoje AirPodse.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!