imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Izvorni kod iOS-a suptilno upućuje na iPad s Face ID-om


Moguće je da će se uskoro povećati broj uređaja s Face ID-om: svi Appleovi gurui potvrdili su da će tvrtka ove godine osvojiti tržište iPadom Pro koji koristi tehnologiju prepoznavanja lica.

Kao i obično, Bloombergov analitičar Mark Gurman još je u studenom pisao da možemo očekivati iPad Pro sa zaslonom bez rubova i s Face ID-om. Tada smo svi samo kimnuli glavom jer je nova generacija iPada Pro s gomilom odličnih značajki predstavljena u svibnju još uvijek bila prilično svježa. Ako još niste, možete pročitati naša izvješća o testiranju oba uređaja.

Nakon Gurmana, iste je vijesti potvrdio i Kuo, a prošlogodišnja zvijezda Guilherme Rambo te urednik iHelpBR-a Filipe Espósito otkrili su veoma zanimljive informacije u kodu prve razvojne beta verzije iOS-a 11.3. U tekstu se jasno spominje „moderni iPad“, a to je osobito važno ako uzmemo u obzir činjenicu da se ista ta fraza koristila za iPhone X prošle godine. Naravno, to ne mora nužno značiti da nam stiže iPad sa zaslonom preko cijele površine te Face ID-om, ali nekakav novi iPad sasvim sigurno možemo očekivati.

Sve ove informacije nevjerojatno su podudarne. Osobno ne koristim Touch ID na svom iPadu, ali ako Apple lansira verziju iPada s Face ID-om, to će biti apsolutna potvrda da novi sustav autentifikacije odlično funkcionira. Zašto onda ne bi postojeću tehnologiju zamijenili tom novijom? Također, ako sve ove procurjele informacije budu točne, 3D Touch neće biti uključen i Apple će se nastaviti držati LCD tehnologije.

Izvor: MacRumors

Dok nam ne stigne novi iPad Pro, imat ćete vremena pomladiti svoj iPhone novom baterijom i zaslonom, zahvaljujući mogućnosti ekspresne zamjene u iSTYLE-u.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!