imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Učinkovito počnite novu godinu!

Aplikacije koje će vam pomoći ostvariti ciljeve

IZVANREDNE VIJESTI! Znamo datum predstavljanja novog iPhonea!


Napokon znamo datum kada će Apple predstaviti iPhone 7s i iPhone s OLED-om! I ove će godine predstavljanje novih članova iPhone obitelji biti u rujnu, a sada znamo i kada točno.

Tekst pozivnice ne ostavlja mnogo prostora za nagađanja: „Nađemo se kod nas.“ („Let’s meet at our place.“)

Radi se o 12. rujnu 2017., a događaj će biti u 10 h (po UTC-7), što je 19 h u našoj vremenskoj zoni.

Keynote će se prvi put održati u Kazalištu Stevea Jobsa pored Apple Parka.

Što možemo očekivati? U slučaju iPhonea 7s i 7s Plus, staklenu stražnju stranu bez otvora za antenu, bolju kameru, A11 procesore te indukcijsko punjenje. Ovdje možete pročitati više o iPhoneu 7s.

Ali ne stiže nam samo iPhone 7s, nego i najveći skok unaprijed od predstavljanja prvog iPhonea – iPhone s OLED ekranom preko cijele površine o kojemu već skoro sve znamo, ali i dalje jedva čekamo da ga Apple predstavi u svoj njegovoj slavi. Kako će iskoristiti dodatan prostor na zaslonu? Koliko će koštati? Što će biti s Touch ID-om? Hoćemo li imati savršeno uštimano prepoznavanje lica? Te, najvažnije od svega, kako će se zvati? To je mnogo uzbudljivih pitanja!

Još nešto?

Možda nam stiže i 4K Apple TV. A s njime i – wait for it – 4K podrška. Doduše, nismo sigurni da će ga sada predstaviti; jedino za što znamo jest da će imati 4K podršku jer su informacije o njoj procurile u dijelu koda.

Apple Watch Series 3? To je već zanimljivije pitanje. Već smo pisali o novoj seriji Apple Watcha, pa nije da nam manjka informacija.

O Macovima svi šute, pa pretpostavljamo da će se na ovom Keynoteu posvetiti iOS uređajima. Dapače, to je već dovoljno da se ispuni program.

Uz sve to, vjerojatno ćemo dobiti i dodatne najave iOS-a 11 te watchOS-a 4, a očekuje se da će oba biti objavljena ubrzo nakon Keynotea.

Od tog nas događaja ne dijeli još mnogo! Zabilježite si u kalendare: 12. rujna 2017., 19 h, iPhone Keynote. Nadajmo se da ćemo se iznenaditi!

Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.