imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Izradite vlastiti Watch Face na vašem Apple Watchu


Znam, znam – na Apple Watchu već ima nekoliko Watch Faces-a koji su prilično cool, ali uvijek možete stvoriti svoje vlastito s osobnom fotografijom na vašem satu. Kako?

Ali, ne izgledaju sve fotografije odlično kada su postavljene kao Watch Face. Budući da su Watch i drugi detalji bijeli, svijetle fotografije neće izgledati dobro. Ali s odgovarajućom fotografijom, lako možete nadmašiti izvorne slike i animacije.

Sve što trebate učiniti jest ući u Photos i odabrati željenu fotografiju na vašem iPhoneu. Otvorite donji izbornik i pritisnite gumb ‘Create Watch Face’. On će vas preusmjeriti na aplikaciju Watch kako bi postavili druge detalje Watch Facea.

Možete birati između Photo Watch Facea i Kaleidoskopa. Photo Watch Face će vam omogućiti rotaciju do 10 odabranih fotografija ili upotrebu samo jedne.

Baš kao i u slučaju zadanog Watch Facea, u potpunosti možete prilagoditi stavke na Watchu, poput datuma, vremena i dodatnih informacija za prikaz.

Kada postavite sve željene fotografije i njihov izgled, samo pritisnite “ADD” i Watch Face će se odmah promijeniti.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!