imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Izradite svoj portret koristeći samo emotikone!


Boja njezine kože iste je boje slonovače poput kuverte, a njezina smeđa kosa nalikuje emotikonu govanca koje se smije… Sve je zabavnije s emotikonima!

U tijeku je fenomen uporabe emotikona za sve i svašta, pa se svaki živi i neživi predmet mora preporoditi u obliku emotikona. Sada kada se vraćamo rješenjima nalik hijeroglifima, logično je da se emotikoni mogu upotrebljavati za stvaranje umjetnosti.

Eric Lewis, programer i dizajner, te moderni genij i junak našeg doba, napravio je prvi korak u ovom novom i nepoznatom smjeru. Izradio je naizgled glupu stranicu. Ništa posebno, samo mali naslov i tipka „Odaberi datoteku“. Čarolija se događa kada dodate odabranu sliku putem te tipke. To može biti vaš portret, kao što vidite dolje. Nakon nekoliko sekundi obrade, dobit ćete jednaku sliku ali na novoj razini – izrađenoj od gomile emotikona. Aleluja!

Uživajte!

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!