imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Izradite genijalne pozadine prema svojoj lokaciji


Često s vama dijelimo razne savjete za pozadine. Ovaj današnji stvarno je poseban jer se može prilagoditi prema vašoj lokaciji.

O ukusima se ne raspravlja. Neki vole Appleove pozadine, neki vole one nadahnute tvrtkom. Nekima su draže tamnije teme, dok drugi odabiru svjetlije slike. Današnji članak namijenjen je ljubiteljima minimalizma.

Ekipa Alvar Carta u principu stvara slike i postere na temelju karata različitih lokacija širom svijeta. Sada su tu ideju povezali s online generatorom.

S tim generatorom možete odabrati nasumičnu ili određenu lokaciju te na temelju nje stvoriti sliku za pozadinu. Na žalost, to rješenje ne temelji se ni na Appleovim i Googleovim kartama, nego na OpenStreetMaps rješenju za prikazivanje lokacija. Zato biste mogli imati problema s pronalaženjem nekih manjih mjesta.

Da biste izradili pozadinu:

  • Otvorite internetsku stranicu.
  • Idite na polje Map kako biste odabrali lokaciju ili pritisnite „Random“ za nasumično odabrana mjesta.
  • Pomicanjem kursora preko slike možete potezati mapu do željenog mjesta.
  • Možete birati između četiri opcije boje: crna, tamnosiva, svijetlosiva i terakota.
  • Također, možete odabrati odgovarajuće rezolucije za modele iPhonea od iPhonea 5 do iPhonea X.

Kada sve to naštimate, pritisnite „Generate“, a dobivenu sliku potom spremite te postavite kao novu pozadinu na svom uređaju.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!