imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Izašli iTunes 12.1 s novim widgetom za Yosemite Notification Center


Apple je jučer objavio iTunes 12.1 za OS X Yosemite, uz koje je predstavio i novi iTunes widget za Notification Center.

S novim widgetom možete vidjeti koja pjesma upravo svira, promijeniti pjesmu ili odabrati dio pjesme koji najviše volite. Nova inačica iTunes-a uključuje i poboljšane performanse prilikom sinkroniziranja iPhone, iPad ili iPod touch modela s iTunesima.

iTunes 12.1 je prvi veći update za iTunes 12, koji je predstavljen javnosti zajedno s OS X Yosemite. iTunes 12 nam je donio novio dizajn s djelomično prozirnim elementima za bolji dojam dubine, jednostavniju alatnu traku, i spajanje iTunes trgovine i vaše kolekcije aplikacija i knjiga za lakšu navigaciju između sadržaja koji posjedujete i onog koji je dostupan u trgovini.

Slika zaslona 2015-02-01 u 19.36.31

iTunes 12.1 možete preuzeti putem Software Update Mechanisma u Mac App trgovini.

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!