imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Izašla je izvanredna jesenska kolekcija B&O PLAY-a


Opet je jesen, jesen je ovdje… Predivna je kao i uvijek, B&O PLAY kolekcija, pogotovo u ovim novim bojama. Da, danski luksuzni brend opet proširuje određene proizvode u svojoj kolekciji s novim i prekrasnim nijansama.

B&O PLAY naizgled ne može pogriješiti. Njihove slušalice, kao i njihovi zvučnicu, su nas uspjeli zapanjiti u mnogim prilikama sa svojim predivnim zvukom, vrhunskom kvalitetom, i ekstravagantnim dizajnom. Ako sve to nije dovoljno, uvijek imaju savršen osjećaj za najnovije modne trendove. Dva puta godišnje stvaraju kolekcije s novim bojama na temelju godišnjih doba, na najveću sreću svih zaljubljenika u glazbu i modu diljem svijeta. Nakon kolekcije za proljeće/ljeto, sada možemo pogledati novu kolekciju za jesen/zimu.

Nova kolekcija nije inspirirana samo sezonskim bojama, već i atmosferskim japanskim krajobrazima poput Mount Fujia ili Tokia i okolnih područja. Kao što filozofija B&O PLAY-a kaže, svaka boja ima svoje vrijeme dana, raspoloženje, zvuk i priču. Prema tome, nove boje mogu biti povezane s određenim vremenom, stoga je kolekcija bila jednako inspirirana zorom, danom i sumrakom i noći. Ova čudnovata mješavina je donijela život ovim bojama koje će zasigurno stvoriti jesensku atmosferu oko vas.

Beoplay H4 slušalice

B&O PLAY-eve slušalice najbolje kvalitete za najbolju cijenu karakteriziraju odlični zvukovi, predivan dizajn i općeniti osjećaj ugode. Također smo testirali H4 i svidjele su nam se. Iako nije bilo boja nazvanih Vapour ili Violet, koje čine već jedinstveni par slušalica još posebnijim.

Beoplay H5 slušalice

Ovaj proizvod je iznimno prenosiv, komad otporan na znoj i prašinu. Njihov bežični dizajn čini cjelodnevno nošenje ugodnim, i ako bi se baterija ispraznila, možete ju jednostavno napuniti uz pomoć genijalnog rješenja koje je vrlo slično Apple Watchu. Najšarenijim B&O PLAY slušalicama dodana je nova, gradska boja. Nijansa Vapour daje nosiocu elegantan ali i dalje energičan izgled u isto vrijeme.

Beoplay A1 prijenosni zvučnik

A1 je jedan od najljepših Bluetooth zvučnika koje smo ikada vidjeli. Osim toga, vodootporno kućište i 24-satno trajanje baterije su zaista samo trešnje na vrhu. Međutim, bit ovog zvučnika leži u zvuku. Bez obzira na to koliko A1 bio mal, zvuk od 360 stupnjeva, zvuk basa koji je vrlo jak u usporedbi s njegovom veličinom, te zapanjujuća izvedba iznenade svakoga tko prije nije vidio proizvod u stvarnom životu. Sada vas ovaj izvrsni zvučnik može zaslijepiti u bojama poput Violet i Umber uz one koje već postoje. Radost za oči i uši.

Beoplay P2 prijenosni zvučnik

Samo postojanje P2 je čudo samo po sebi. Najmanji i najprenosiviji B&O PLAY-ev Bluetooth zvučnik može zapanjiti slušaoca dok je opet dovoljno malen da vam stane u džep. Osim izdržljivog dizajna, i cijena je prilično prihvatljiva, stoga bi on mogao biti odličan izbor za one koji su uvijek u pokretu. Sada P2 možete odabrati u bojama kao što su Lilac, Umber i Natural za stalno gradsko brujanje. Naše testiranje proizvoda možete pročitati ovdje.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!