imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Isključite Maps navigaciju na Apple Watchu


Možete prilagoditi svoj Apple Watch na milijun načina. Jedan od njih je isključivanje Maps navigacije te sprječavanje da vam se sat pretvori u minijaturnu kartu.

Prije no što isključite ovu funkciju, dopustite mi da je malo nahvalim. Premda mnogo aplikacija na Apple Watchu radi malo sporije, te nema podrške za različite funkcije, navigacija na Watchu radi bez problema.

Vodi vas korak po korak i daje vam povratne informacije sa zapešća dok putujete. To je jako korisno dok šećete, osobito ako želite da su vam ruke slobodne te da ne trebate pratiti kuda idete na mobitelu. Međutim, u drugim situacijama, kada imate uključenu drugu navigaciju – primjerice, dok vozite – bolje je da isključite ovu dodatnu funkciju na Watchu.

Da biste to učinili, uđite u aplikaciju Watch na svom iPhoneu. Odite do Maps i isključite obavijesti. Tako ćete utišati haptičke odgovore i zvukove, te u potpunosti isključiti navigaciju.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!