imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iPhone XR još nije najpopularniji iPhone do sada


Barem među novim modelima. Prema podacima Mixpanela, tradicionalni iPhonei više nisu u vodstvu. Barem ne za sada…

Korisnici koji se protive konstantom povećanju uređaja i koji žele povratak 4-inčnih zaslona postaju sve glasniji. Ipak, čini se da veći modeli i dalje vladaju tržištem. Štoviše, istraživanje Mixpanela pokazalo je da je upravo iPhone XS Max trenutno najpopularniji među novim modelima.

Međutim, to bi se uskoro moglo promijeniti. Kao što smo već zaključili, uređaj koji je ove godine osvojio najviše srca korisnika i koji ima najbolji omjer cijene i kvalitete nesumnjivo je iPhone XR. S obzirom na to da je posljednji stigao u trgovine, još uvijek se bori nadoknaditi taj zaostatak, ali je već uspio premašiti iPhone XS.

Kada promotrimo postotke, vidimo da iPhone XR trenutno stoji na 3,08%, iPhone XS na 2,9%, a iPhone XS Max na 3,69%. Naravno, te brojke i dalje zaostaju za prošlogodišnjim modelima – iPhone X je na 11,82%, iPhone 8 Plus na 10,01%, a iPhone 8 na 9,84%.

Važno je istaknuti da navedeni podaci nisu dobiveni iz službenih izvora, pa ih treba smatrati procijenjenim brojkama.

Izvor: Cult of Mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!