imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iPhone X ukrao je show od iPhonea 8


Prema Kuovom najnovijem izvješću, oni koji su naručili iPhone 8 u pretprodaji će morati čekati vidljivo manje na svoje nove uređaje ove godine u odnosu na prošlu godinu, dok svi žele Apple Watch Series 3. Čekaju li svi iPhone X?

Predviđanja koja su analitičari, uključujući i Kuoa, podijelili su se pokazala istinitima: prema tome, Apple će biti prisiljen odgoditi izlazak svog vrhunskog telefona. Čini se da je to stvorilo vrlo zanimljivu situaciju: morat ćete čekati upola manje na iPhone 8, u odnosu na prijašnje vrijeme koje ste proveli čekajući iPhone. Kuo kaže da države u prvom stupcu (Tier 1 – T1) obično primaju uređaj unutar 3 do 6 tjedana. U usporedbi s time, morat ćete čekati samo 1 do 2 tjedna kako bi dobili iPhone 8, ili čak i manje od toga.

Nema potrebe objašnjavati vezu između odgođenog izlaska iPhonea X i bržih isporuka iPhonea 8, budući da mnogi zapravo čekaju izlazak vrhunskog uređaja u studenome. Kuo je također dodao u svom izvješću kako su očekivali da će se potražnja za LTE Apple Watchem povećati, ali korisnici su daleko nadmašili sva očekivanja. 80 – 90% narudžbi Apple Watch Series 3 su narudžbe za LTE Apple Watcheve, dok se na pokretnim trakama nalazi manji broj LTE modela nego normalnih Apple Watcheva. Zbog toga ove godine morate čekati malo dulje na smartwatch: potrebno je oko 3 do 4 tjedna za isporuku državama koje se nalaze u prvom stupcu.

Izvor: 9to5mac

iPhone 8 akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!