imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iPhone X Plus i 6.1” model uhvaćeni su na kameri


Poznati leaker objavio je fotografije novih dummy modela koje prikazuju dva člana novog trijumvirata čije se lansiranje očekuje u rujnu.

Informacije dolaze prilično predvidljivo prije lansiranja novog iPhonea. Na početku godine, pojavljuju se prve glasine koje uglavnom potječu od Ming-Chi Kuoa i Marka Gurmana. Zatim, u proljeće, nekoliko manje pouzdanih izvora bi moglo nadodati na te glasine. U isto vrijeme, spomenuti Apple prorok također uzima svoj pošteni dio.

Sredinom ljeta, nekoliko slika ugleda svjetlost dana. Isprva su to samo koncepti temeljeni na glasinama, zatim fotografije različitih dijelova i u konačnici, prikazi koji spajaju to dvoje. Nešto više od mjesec dana prije stvarnog lansiranja i dolazimo do dummy faze.

Potvrđeno je da to NISU stvarni uređaji.

Dummy modele su prije proizvodili različiti – uglavnom kineski – proizvođači maski koji su ih proizvodili za sebe kako bi se pripremili za navalu u jesen. Kada je riječ o dizajniranju dummy modela, mogu se osloniti na tračeve iz lanca dobavljača jer je proizvodnja maski stvarno uspješan posao i prilično je blizu – čak i kada govorimo o stvarnoj lokaciji – vatri. Stoga su se u većini slučajeva njihovi savjeti pokazali točnima.

Na novim fotografijama nema novih informacija. Na njima se nalaze iPhone X Plus i 6.1” model slikani iz različitih kutova. Svrha fotografije je pokazati kako će ovi veliki uređaji izgledati u stvarnim rukama. Unatoč mom prvobitnom strahu, oba izgledaju kao da ih je udobno držati – to jest, ako te ruke ne pripadaju košarkašu…

Izvor: MacRumors

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!