imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iPhone uređaji postaju puno brži od uz iOS 10.3 sustav

iPhone uređaji postaju puno brži od uz iOS 10.3 sustav


Apple je uvijek bio u stanju proizvoditi vrlo brze telefone, čak i kada nisu bili najbrži na tržištu. Animacije prelaska daju osjećaj fluidnosti na cjelokupnom dojmu sustava, na koji su ponovno posebnu pažnju posvetili na iOS 10.3 sustavu.

Ako ste pomislili kako je iPhone nešto brži od jučer, to nije nimalo slučajno, jer zaista jest. Posebnu pažnju posvetili su animacijama u posljednjoj nadogradnji. Željeli su stvoriti dojam da je sustav brži. U teoriji su mogli još više ubrzati sustav, ali promjene kao što su APFS su svejedno modernizirale Apple i učinile već brzi iPhone 7 još bržim.

iPhone uređaji postaju puno brži od uz iOS 10.3 sustav

Fenomen nije jasan samo na najnovijem iPhoneu: svi modeli će biti malo “življi”. To nije slučajno, kako saznajemo iz jednog posta na Twitteru. Jedan od Appleovih inženjera koji je radio na nadogradnji iOS-a, objavio je kako su animacije kraće, te je na taj način postignut efekt kojim se uređaj čini bržim.

https://twitter.com/NotoriousBUGS/status/846539233305124865

Ova promjena najbolje je vidljiva kada otvarate ili mijenjate aplikacije. Posljednji put kada je sustav ovako dobro radio je bilo prije 4-5 godina, iako je tada bila potpuno drugačija situacija, jer je Apple tek objavio iOS 7, koji je imao dosta ravan dizajn. Moderniziran dizajn je bio prihvaćen s pomalom zadrškom od strane mnogih korisnika. Ali, brojne funkcije su dodane od tada, pa je Appleovo usporavanje sustava prihvatljivo. Dobro je vidjeti kako ponovno obraćaju pažnju na detalje, neka im to ostane navika.

Izvor: The Verge

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.