imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iPhone SE rasprodan u Americi, kakva je situacija u Hrvatskoj?

iPhone SE rasprodan u Americi, kakva je situacija u Hrvatskoj?


Mnogi su se pitali kako će izgledati novi, jeftiniji iPhone, a na odgovor nije trebalo dugo čekati. Apple je prije par tjedana predstavio iPhone SE o kojem se već puno pisalo, no nitko nije očekivao kako će postati toliko popularan.

No, Apple rijetko kad radi greške, a puno češće niže uspjehe – tako je i sad. Naime, iPhone SE je rasprodan u trgovinama diljem Sjedinjenih Američkih Država, a rok isporuke je pomaknut na kraj travnja.

Za sad Apple tvrdi kako će iPhone SE biti dostupan najranije 20. travnja, ako imate sreće. Kod operatera je situacija možda drugačija, no onda ste prisiljeni uzeti pretplatničke tarife, tvrdi The Next Web.

Kao što to obično biva, svaki novi model iPhonea se vrlo brzo rasproda, no u ovom slučaju Apple je zapakirao tehnologiju iPhonea 6s u kućište i dizajn iPhonea 5s, usprkos trendu sve većih i većih pametnih telefona.

Ipak, ovaj pristup je osvojio mnoge korisnike: Po prvi put tehnologija dostupna na gotovo duplo skupljem iPhoneu 6s je dostupna po znatno povoljnijoj cijeni, što je za puno korisnika odličan razlog za kupovinu. Uz to, Apple očekuje da će i dosadašnji korisnici Androida također poželjeti isprobati brzinu i stabilnost iOS-a, a ne treba zaboraviti niti korisnike koji jednostavno žele imati kompaktniji uređaj, tako da im veličina modela iz obitelji iPhone 6s jednostavno ne odgovara.

U svakom slučaju, novi iPhone SE može se pogledati i kupiti od danas u svim iStyle poslovnicama. Kao i svugdje, količine su ograničene, a interes je velik, tako da požurite po svoj primjerak.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!