imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

iPhone 8 ima vertikalnu dual kameru i Touch ID ugrađen u zaslon


Slika izgleda Appleove sljedeće velike stvari kao i svega što će moći učiniti postaje jasnija iz dana u dan dok se svibanj polako približava. Novi nacrti i animacije su izašli, i možemo uzeti zdravo za gotovo da će sljedeći iPhone izgledati ovako.

Postoji mnogo pretpostavljenih i stvarnih informacija o iPhonu 8 (ili kako god već bude nazvan) čiji je izlazak zakazan ove jeseni. Prošli tjedan su se vijesti proširile internetom kao divlji požar; s prvim slikama koje navodno daju točan prikaz nadolazećeg uređaja. Ljudi na internetu su bili ogorčeni konceptom: zašto je Apple postavio Touch ID na sred poleđine mobitela? Većina korisnika je rekla kako to ne žele, hvala vam lijepa.

Vijesti o tome kako Apple ima problema s uklapanjem čitača otisaka u zaslon mobitela su samo pogoršale situaciju. Napisali smo članak o tome zašto mislimo kako se Touch ID neće nalaziti na poleđini mobitela. To je samo potvrdio nacrt ispod, na kojem je prikazano da će Touch ID ostati tamo gdje je, ugrađen u zaslon. Evo ga:

01_new_iphone8_renders_making_the_future_clearer

Benjamin Geskin je podijelio ovu fotografiju na Twitteru. On stvara prikaze prema informacijama koje primi kroz izvore u industriji i kroz vlastite veze; u ovom slučaju, stvorio je prikaza toga kako će sljedeći iPhone izgledati. Ono što je zanimljivo u vezi ovoga je to da možemo pogledati unutar mobitela, ne samo izvana, stoga možemo vidjeti da će vlasnici iPhonea dobiti opciju bežičnog punjenja ove godine, i wall-to-wall zaslon o kojemu smo čuli glasine u zadnjih godinu dana.

Štoviše, vijesti prenose kako će uređaj biti moguće puniti u radijusu od 5 metara. Što se tiče kamera, kao što smo mogli vidjeti i na prijašnjim fotografijama, vidjet ćemo vertikalnu dual kamere i ovdje. Bljeskalica je smještena između dva objektiva, dok mikrofon možete pronaći odmah ispod toga. Vijesti o OLED zaslonima možemo uzeti zdravo za gotovo.

03_new_iphone8_renders_making_the_future_clearer

Ove fotografije i animacije nisu 100% istinite, uređaj može odstupati od njih, ali možemo očekivati nešto što će biti 98-99% slično ovim fotografijama.

Izvor: 9to5mac

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.