imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa


Smatramo kako ne postoji više nitko koga bi trebalo uvjeriti u sjajne mogućnosti dvostruke kamere iPhone 7 Plus uređaja, ali ako ipak još ima skeptika, vjerojatno više neće sumnjati nakon ove vijesti.

Vjerojatno su svi čuli za Billboard, ako ništa zbog glazbenih top lista koje izrađuju. Ovaj američki glazbeni tjednik stvara liste koje se nazivaju Billboard Hot 100 i Billboard 200, koje su široko prihvaćene diljem svijeta. Časopis postoji već 122 godine, te je dostupan u printanoj i online verziji. Printaju 17 tisuća kopija svakog tjedna. Najnovija naslovnica izgleda ovako:

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Na prvi pogled ne vidite ništa posebno, naslovnica je ista kao i bilo koja druga naslovnica kvalitetnog časopisa. Jedina razlika je što te fotografije inače snimaju profesionalni fotografi sa svojim skupim DSLR kamerama, koje imaju ogromnu cijenu, dok je ova naslovnica

snimana kamerom iPhone 7 Plus uređaja.

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Ideja za isprobavanje iPhonea za fotografiranje naslovnice došla je od časopisa, ali nisu trebali dugo uvjeravati fotografa Millera Mobleya. Mobley nije navikao na ovaku opremu, jer inače posjeduje Mamiya 645DF+ i Canon 5D Mark III za ovu svrhu.

Urednik fotografije pitao me je mogu li snimiti naslovnicu s iPhone 7 uređajem. Nikada nisam snimao profesionalno s iPhoneom. Bila je to sjajna ideja. Prihvaćam novu tehnologiju bez straha, pa sam bio spreman na ovaj izazov. – izjavio je Mobley

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Fotograf je koristio Portrait mod za snimanje fotografija, koje su naravno uređivane nakon snimanja. To nimalo ne oduzima od sjajnog rezultata koji je ostvaren, te je zaista impresivno koliko dobre fotografije možete snimiti ovim malim uređajem.

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Ako im to nije bila dovoljna reklama za iPhone 7 Plus, Apple se za svaki slučaj osigurao s novim reklamama. Izdali su dva nova videa, koja se uglavnom fokusiraju na mogućnosti Portrait moda.

Izvori: 9to5mac 1,2 i Billboard

Mac_10%_EDU

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!