iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

#Vijesti
2017. 02. 17.
Smatramo kako ne postoji više nitko koga bi trebalo uvjeriti u sjajne mogućnosti dvostruke kamere iPhone 7 Plus uređaja, ali ako ipak još ima skeptika, vjerojatno više neće sumnjati nakon ove vijesti.

Vjerojatno su svi čuli za Billboard, ako ništa zbog glazbenih top lista koje izrađuju. Ovaj američki glazbeni tjednik stvara liste koje se nazivaju Billboard Hot 100 i Billboard 200, koje su široko prihvaćene diljem svijeta. Časopis postoji već 122 godine, te je dostupan u printanoj i online verziji. Printaju 17 tisuća kopija svakog tjedna. Najnovija naslovnica izgleda ovako:

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Na prvi pogled ne vidite ništa posebno, naslovnica je ista kao i bilo koja druga naslovnica kvalitetnog časopisa. Jedina razlika je što te fotografije inače snimaju profesionalni fotografi sa svojim skupim DSLR kamerama, koje imaju ogromnu cijenu, dok je ova naslovnica

snimana kamerom iPhone 7 Plus uređaja.

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Ideja za isprobavanje iPhonea za fotografiranje naslovnice došla je od časopisa, ali nisu trebali dugo uvjeravati fotografa Millera Mobleya. Mobley nije navikao na ovaku opremu, jer inače posjeduje Mamiya 645DF+ i Canon 5D Mark III za ovu svrhu.

Urednik fotografije pitao me je mogu li snimiti naslovnicu s iPhone 7 uređajem. Nikada nisam snimao profesionalno s iPhoneom. Bila je to sjajna ideja. Prihvaćam novu tehnologiju bez straha, pa sam bio spreman na ovaj izazov. – izjavio je Mobley

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Fotograf je koristio Portrait mod za snimanje fotografija, koje su naravno uređivane nakon snimanja. To nimalo ne oduzima od sjajnog rezultata koji je ostvaren, te je zaista impresivno koliko dobre fotografije možete snimiti ovim malim uređajem.

iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa iPhone 7 Plus sjajan je i za naslovnice časopisa

Ako im to nije bila dovoljna reklama za iPhone 7 Plus, Apple se za svaki slučaj osigurao s novim reklamama. Izdali su dva nova videa, koja se uglavnom fokusiraju na mogućnosti Portrait moda.

Izvori: 9to5mac 1,2 i Billboard

Komentiraj
  • Walter Horvat

    Je, vidi se dobro faca od zenske a pogledajte joj oko ruke gore, uopce nije ostra slika