imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iPhone 2019 jednostavno ne može izgledati ovako loše


Ali tehnologija koja je vidljiva na prikazima ispod je stvarna i istinita. Vrijeme stražnjih kamera s 3D mapiranjem bi moglo biti ovdje?

Iako su pravi iPhone uređaji za 2019. trenutno u fazi EVT-a – inženjerske provjere valjanosti – a Apple se bavi prototipima, OnLeaks i digit.in tvrde da imaju nekoliko informacija o nadolazećim modelima.

Čak i ako se ispostavi da su njihove informacije točne, zbog EVT faze, ovi uređaji se s vremenom mogu puno promijeniti, stoga je bolje smatrati ove vijesti veoma upitnima. Prema ovim informacijama, Apple će objaviti i uključiti novu tehnologiju kamere nazvanu ToF – Time of Flight -.

ToF bi omogućio uređaju stvaranje dubinskih mapa na temelju vremena koje je potrebno da se svjetlo odbije od senzora, slično kao radar ili sonar. FaceID radi istu stvar s VCSEL tehnologijom. Međutim, njegov doseg je puno kraći od ToF-ovog, koji bi također mogao mapirati i veće prostore. To bi uglavnom moglo biti korisno na područjima AR ili VR tehnologije, te bi moglo učiniti autofokus još preciznijim i učinkovitijim.

Prikazi koje možete vidjeti iznad su temeljeni na glasinama i sadrže treću kameru na stražnjoj strani uređaja, koja je potrebna kako bi ova tehnologija funkcionirala. Ali jedna stvar je sigurna, Jony Ive ne bi nikada, ikada stvorio otok sa senzorima koji izgleda ovako loše i asimetrično, ali to je savršena ilustracija tehnologije.

Izvor: AppleInsider

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!