imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iPad Pro 10.5” imat će veću rezoluciju

iPad Pro 10.5” imat će veću rezoluciju


iPad Pro 10.5” trebao bi imati istu gustoću piksela, odnosno veću rezoluciju od 9.7” modela, tako barem tvrdi izvještaj IHS-a.

Kuo je pričao već krajem ljeta da će Apple predstaviti treći iPad Pro model, uz postojeće 12.9” i 9.7”. Novi model imat će 10.5” zaslon s rezolucijom 2224 x 1668, te će imati istu gustoću piksela kao manji iPad Pro, prema IHS-u. To znači točno 264 ppi. Rubovi zaslona bi mogli biti tanji, a čak postoji mogućnost zaslona preko cijele prednje strane, što se nadamo da ćemo vidjeti i na idućem iPhone modelu.

iPad Pro 10.5” imat će veću rezoluciju

To bi značilo kako bi novi 10.5” iPad Pro bio otprilike iste veličine kao i 9.7”, jer bi veći zaslon u tom slučaju stao u isto kućište. Može zamisliti kako će izgledati: kao da držite ogroman komad stakla u rukama. Kada pogledate ponovno, možete primijetiti rubove, ali ovo bi svejedno bio ogroman korak unaprijed; nadamo se kako će se ostvariti.

Pojavila se i glasina da će Apple predstaviti novi model s gustoćom piksela iPad mini modela (361 ppi) i rezolucijom 12.9” iPad Pro modela (2732 x 2048). Japanski tehnološko blog Mac Otakara objavio je kako će iPad Pro i iPad mini modeli biti nadograđeni vrlo brzo. Izvori se slažu kako nas novi modeli i nadogradnje čekaju u ožujku ili travnju. Jedva čekamo!

iPad Pro 10.5” imat će veću rezoluciju

Ali, nije jasno što će biti s Home gumbom: ako bismo morali pogađati, rekli bismo kako će ostati, ali bi bilo sjajno kada bi površina novog modela bila komad stakla. Neki ljudi kažu kako Apple stvarno želi da iPad Pro modeli zamijene PC računala kod nekih korisnika, ali pitanje je koliko se isplati ulagati u iPad, s obzirom na slabiju prodaju?

Izvor: Macrumors

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.