imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

iOS beta otkrila kako bi mogao izgledati novi iPad Pro


Imat će jedan monumentalni zaslon bez ikakve površine za senzore ili tipke Home. Sve se to saznalo s jedne od ikona najnovije beza verzije iOS-a 12, pa možemo vjerovati tim informacijama.

Peta beta verzija iOS-a 12 kao da je puna tračeva. Osim informacija o iPhoneu s Dual SIM-om, novoj kutiji za punjenje AirPodsa te HomePodu s opcijom poziva, sada je otkrila i premijerne značajke nadolazećeg iPada.

Kao što je potvrđeno ranije, novi iPad Pro mogao bi doći sa zaslonom poput onoga na iPhoneu X te Face ID-om. Renderirano je mnogo slika na tu temu, te su neko vrijeme svi pričali samo o tome.

Sva nagađanja prekinula je najnovija beta verzija iOS-a 12, a za to je odgovorna ova ikonica:

Tako je, s desne strane jasno se vidi iPad sa značajno tanjim okvirom zaslona te bez tipke Home. Najzanimljivije je da nema usjeka, što daje naslutiti da su uspjeli ugurati sve potrebne senzore ispod zaslona.

Ukratko, novi iPad Pro mogao bi stići bez tipke Home i usjeka, s jednim, monumentalnim zaslonom. Ako uspiju stanjiti okvire tako da ovaj uređaj možemo svakodnevno upotrebljavati, to bi bilo odlično.

Izvor: The Verge

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!