imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iOS 12: Savjet za korisnike CarPlaya


Prošlo je samo nekoliko tjedana otkako je iOS 12 predstavljen na početku ljeta, a sada će napokon stići. Za to vrijeme, pokazat ćemo vam savršeni trik koji će oduševiti svakog korisnika CarPlaya!

CarPlay, Appleov softver za ugrađeni zaslon u automobilima je dostupan već neko vrijeme. Međutim, broj korisnika nije tako velik, ipak neki ga koriste i u našoj državi, iako govorimo o Appleovom razvoju koji nije pretjerano popularan.

Tijekom godina, CarPlay je prošao kroz mnoge razvoje, no ipak, imao je jedan ozbiljan nedostatak: nije podržavao aplikacije treće strane. Srećom, to se promijenilo. Jedina stvar koju sada morate učiniti jest preuzeti Waze, Google Maps, ili bilo koju drugu aplikaciju koja podržava CarPlay s App Storea, i ona će se odmah pojaviti u vašem automobilu. Nestrpljivo čekamo!

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!