imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iOS 12: Kako omogućiti Weather Widget na Lock Screenu


Skrivena značajka omogućuje postavljanje Weather Widgeta na zaključanom ekranu u iOS-u 12. Pogledajmo kako je uključiti.

Čini se da Apple ipak nije toliko protivnik widgeta kao što tvrdi, jer su oni već neko vrijeme uključeni u sustav, a iOS 12 omogućuje i prikazivanje vremenske prognoze na zaključanom ekranu. Međutim, ne govorimo o klasičnom widgetu – ovaj se pojavljuje samo kada su uključeni Zabrana ometanja i Spavanje.

Spavanje je poseban način rada Zabrane ometanja, a služi upravo onome što mu samo ime govori – za postavljanje uređaja u noćni način rada. Ljudi obične ne upotrebljavaju mobitele tijekom noći i smeta im kada se oglašava u sitne noćne sate, u trenucima REM faze sna. Ako uključite taj način rada, moći ćete omogućiti i Weather Widget na zaključanom ekranu.

Evo kako to možete napraviti:

  1. Idite na Postavke.
  2. Dodirnite Privatnost.
  3. Dodirnite aplikaciju Vrijeme.
  4. Omogućite Dozvoli pristup i odaberite Uvijek.

Ako to napravite, ažurna vremenska prognoza prikazat će se na vašem zaključanom ekranu kada se probudite.

Izvor: iDownloadBlog

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!