imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Ako imate osjećaj da je vaš iPhone spor, isključite ovu funkciju


Postoji funkcija zbog koje ćete imati osjećaj da se sporije prebacujete između aplikacija na vašem iPhoneu. To nije samo osjećaj, već uređaj zaista postaje sporiji. Evo što uzrokuje problem.

Nedavno sam primijetio da se multitasking pregled pojavljuje puno sporije na mom iPhoneu nego na iPadu. Nije pre spor, ali ako usporedite ova dva uređaja, vrlo lako ćete primijetiti razliku. Moj iPad je stariji model, tako da bi moj iPhone trebao biti brži. Prije nego što se netko javi s mišlju da je to povezano s Appleovim namjernim usporavanjem uređaja, rekao bi da to definitivno nema nikakve veze. Nema zaostajanja i sporiji je u samo jednom aspektu.

Konačno, shvatio sam o čemu je riječ. Prethodno, pisali smo o Smart Invertu kojeg možete pronaći među značajkama Pristupačnosti. Ovdje možete dodijeliti različite funkcije različitim tipkama. Smart Invert možete uključiti ako pritisnete Home tipku tri puta. Ako isključite ovu funkciju, multitasking će se pojaviti odmah i to malo kašnjenje će nestati. Također, saznao sam da do ovog kratkog kašnjenja dolazi zato što telefon mora pričekati kako bi prepoznao je li to dvostruki ili trostruki pritisak.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!