imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Imamo službeni datum i lokaciju održavanja ovogodišnjeg WWDC-a


Apple je službeno objavio datum i mjesto održavanja ovogodišnjeg WWDC-a, njihove konferencije za razvojne programere. Mjesto nam nije nepoznato, ali što možemo očekivati od programa ove godine?

Na MacRumorsu su još prije nekoliko tjedana pisali o mogućem mjestu i vremenu održati ovogodišnji WWDC. I pogodili su! Stoga otvorite kalendare i zabilježite ovaj važan datum: ceremonija otvaranja održat će se 4. lipnja u The McEnery Convention centru u San Joséu.

Apple ima običaj upravo na ovoj konferenciji predstaviti nadolazeće verzije iOS-a, macOS-a, watchOS-a i tvOS-a te najnovije nadogradnje za razvojne programere. Tako su prošle godine predstavili ARKit te neke nove hardvere, poput druge generacije iPada Pro.

I ove nas godine očekuje mnoštvo uzbudljivih stvari. Ne sumnjamo da će predstaviti novu verziju svog mobilnog operativnog sustava, iOS 12. Već su otkrili podosta o toj nadogradnji, pa znamo da će se usredotočiti na stabilnost sustava umjesto na nove funkcije. Prošli tjedan čuli smo glasine o novim iPadima, a nekoliko izvora potvrdilo je nagađanja da bi novi model iPada Pro trebao imati podršku za Face ID.

Još nas tri mjeseca dijele od 4. lipnja, ali nemajte brige – redovito ćemo vas izvještavati o svemu vezanom uz ovu temu.

Izvor: Apple Newsroom

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!