imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Igra Alto’s Odyssey objavljena za iPhone i iPad


Novo poglavlje iznimno popularne i uspješne igre Alto’s Adventure iz 2015. godine objavljeno je za iOS. Autori igre dali su sve od sebe da ispune naše želje, pa sada imamo još bolju atmosferu i veće skokove.

Razvojni programer Snowman posljednjim je poglavljem igre Alto’s Odyssey, objavljenim prije tri godine, vrlo visoko podigao ljestvicu. Alto’s Adventure pobrao je sve lovorike: uključen je u Appleov popis najboljih igara iz 2015., iste je godine osvojio i titulu video igre najboljeg izgleda, a uspjeh je zaokružen kada je igra proglašena najboljom aplikacijom za iPhone.

Igra je oduševila i nas. U njoj, junak jurca po planinama loveći ljame – za dodatne novčiće možete i skakati s brda na brdo, te tako brže loviti svoj plijen. Premda se radi o tipu igre beskrajnog trčanja, atmosfera je vrlo opuštajuća, pa svako malo poželite uloviti još koju ljamu.

Alto’s Odyssey prati isti obrazac. U ovom poglavlju grafika je uistinu vrhunska, a razvojni su programeri mnogo pažnje posvetili i glazbi. Zahvaljujući novim izazovima, razine su se osjetno poboljšale: imamo balone koji pomažu u što višim skokovima, pa možemo brže doći do nizina, ali tu su i ledene vode, snažni vjetrovi te skijanje na vodi za dodatne bodove.

I dalje se upravlja jednom tipkom – trebate je pritisnuti u pravom trenutku kako biste skočili što više u zrak. S obzirom na složenost igre, možete očekivati uzbudljivu avanturu punu prepreka i začkoljica. U prvoj smo igri uživali u zalascima sunca te stalnim promjenama vremenskih uvjeta. Isto vrijedi i za Alto’s Odyssey: promjene okruženja uistinu su realistične, a sada imamo i kiše, pješčane oluje, pa čak možemo vidjeti zvijezde kako padaju.

Nakon uspjeha prve igre, nesumnjivo je da će Alto’s Odyssey biti među najboljim aplikacijama ove godine. Poboljšana je upravo onoliko koliko je bilo potrebno, pa će nam sigurno ostati među favoritima sljedeće dvije do tri godine. Ako vam se svidjelo prvo poglavlje, ne morate razmišljati trebate li kupiti i drugo. U slučaju da vam je ovo prvi susret s Altom, najtoplije vam preporučujemo da se upustite u ovu avanturu.

Preuzmite Alto’s Odyssey iz App Storea (iPhone, iPad, Apple TV) za 42,99 HRK.

iPhone XR

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!