imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Iduće godine usjek će možda biti manji


Barem ako je vjerovati korejskoj stranici ETNews. Ali takav pothvat zahtijeva mnogo inžinjerskog rada i vremena.

Korejski ETNews stvarno je veliki igrač – njih ne zanima sljedeći iPhone, odnosno onaj koji stiže ovog rujna. Ne, oni su preskočili cijelu godinu te već dijele informacije o modelu koji očekujemo 2019. Točnije, bave se takozvanim usjekom treće generacije iPhonea X.

Radi se o važnoj temi jer je usjek postao zaštitni znak iPhonea X. Neki korisnici još uvijek se nisu pomirili s njegovim postojanjem, dok su ga drugi objeručke prihvatili te ga već smatraju tipičnim dijelom iPhonea, kao što je to nekoć bila tipka Home. Ako je vjerovati vijestima s ETNewsa, na pomolu je kompromis:

usjek ostaje, ali bit će manji.

Pozivaju se na izvore iz industrije, a dodali su i da će takav pothvat zahtijevati mnogo inžinjerskog rada. Trebat će povezati prednju kameru i sklop Face ID-a kako bi oslobodili dovoljno prostora, a na raspolaganju očito imaju 20 mjeseci.

Moraju smanjiti sve ovo.

Što se tiče ovogodišnjeg uređaja, sljedeći je scenarij najvjerojatniji: modeli od 5,8 te 6,5 inča mogli bi dobiti i srednjeg brata od 6,1 inča. Bloomberg također tvrdi i da bi ponuda mogla biti proširena novim iPadom Pro s podrškom za Face ID.

Izvor: Macrumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!