imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Iduće godine usjek će možda biti manji


Barem ako je vjerovati korejskoj stranici ETNews. Ali takav pothvat zahtijeva mnogo inžinjerskog rada i vremena.

Korejski ETNews stvarno je veliki igrač – njih ne zanima sljedeći iPhone, odnosno onaj koji stiže ovog rujna. Ne, oni su preskočili cijelu godinu te već dijele informacije o modelu koji očekujemo 2019. Točnije, bave se takozvanim usjekom treće generacije iPhonea X.

Radi se o važnoj temi jer je usjek postao zaštitni znak iPhonea X. Neki korisnici još uvijek se nisu pomirili s njegovim postojanjem, dok su ga drugi objeručke prihvatili te ga već smatraju tipičnim dijelom iPhonea, kao što je to nekoć bila tipka Home. Ako je vjerovati vijestima s ETNewsa, na pomolu je kompromis:

usjek ostaje, ali bit će manji.

Pozivaju se na izvore iz industrije, a dodali su i da će takav pothvat zahtijevati mnogo inžinjerskog rada. Trebat će povezati prednju kameru i sklop Face ID-a kako bi oslobodili dovoljno prostora, a na raspolaganju očito imaju 20 mjeseci.

Moraju smanjiti sve ovo.

Što se tiče ovogodišnjeg uređaja, sljedeći je scenarij najvjerojatniji: modeli od 5,8 te 6,5 inča mogli bi dobiti i srednjeg brata od 6,1 inča. Bloomberg također tvrdi i da bi ponuda mogla biti proširena novim iPadom Pro s podrškom za Face ID.

Izvor: Macrumors

iPhone 8 akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!