imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

iCloud.com Photos aplikacija dobila nove mogućnosti


Apple-ova iCloud.Com Photos aplikacija je tijekom vikenda potiho nadograđena s dvije nove značajke – mogućnost zumiranja fotografija koje su prenešene u iCloud Photo Library i mogućnost slanja fotografija e-mailom direktno sa stranice kako biste ih još lakše podijelili sa svojim prijateljima.
icloud_photos_zoom

Dodavanje novih zoom i e-mail mogućnosti dolazi nakon velike nadogradnje Photos aplikacije na iCloud.com u studenom prošle godine koja je po prvi put omogućila korisnicima slanje fotografija na iCloud. Prije dodavanja ove opcije standardna iCloud.com stranica je korisnicima dopuštala gledanje, preuzimanje i brisanje fotografija iz iCloud Photo Library.

icloud_photos_email

Zahvaljujući novom alatu za upload i dijeljenje fotografija, iCloud polagano postaje jedna od boljih i korisnijih opcija za pohranu za sve koji žele uploadati i uređivati svoje zbirke fotografija. iCloud Photo Library, koja je trenutno još uvijek u beta inačici, je prvi put predstavljena s izlaskom iOS 8.1, i omogućavala je korisnicima sinkroniziranje i pristup svim fotografijama koje se nalaze na njihovim iOS i Mac uređajima putem interneta.

Apple trenutno radi na Photos aplikaciji za Mac koja bi trebala raditi zajedno s Photos aplikaciji na iOS uređajima i iCloud.com Photos aplikaciji na internetu. Photos za Mac bi trebala zamijeniti iPhoto i Aperture aplikacije u prvoj trećini ove godine. S druge strane, dobili smo jako malo novih informacije od kada je aplikacija predstavljena u lipnju prošle godine.

Izvor: MacRumors 

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!