imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

HomePod dobio zeleno svjetlo, uskoro lansiranje


Apple je dobio sve potrebne dozvole za dostavu onih milijun HomePoda koje su željeli pustiti u prodaju još prošle godine. Službeno lansiranje možda će biti za manje od mjesec dana.

Sve je spremno da Apple konačno lansira HomePod, a i Federalna komisija za komunikacije (FCC) dala je sve potrebne dozvole za ovaj uređaj s Bluetooth i WiFi konekcijom. Već su prošla i dva tjedna otkako su analitičari GBH-a predvidjeli da će službeno lansiranje biti za četiri do šest tjedana.

Po svemu sudeći, bili su u pravu – prema dosadašnjim iskustvima ovaj bi datum mogao biti točan. Primjerice, iPhone X lansiran je unutar mjesec dana nakon odobrenja. Apple je već zamolio korisnike za strpljenje kada je lansiranje planirano za kraj prošle godine odgođeno za prvu polovicu 2018., jer uređaj nije bio spreman za prodaju. Čak i da im je cilj bio postići natprosječno dobru kvalitetu zvuka u odnosu na druge pametne zvučnike, analitičari smatraju da je Apple trebao usavršiti Sirijine funkcije prije lansiranja.

Apple nije prva tvrtka koja je ušla na ovo tržište, a prema nedavno objavljenom istraživanju, jedno od šest američkih kućanstava ima virtualnu kućnu pomoćnicu. Ipak, treba dodati da je početna cijena ovih uređaja 50 dolara, što ne garantira najbolju kvalitetu. Također, osnovna namjena tih zvučnika nije jednaka osnovnoj svrsi HomePoda.

Još uvijek nemamo pouzdane informacije o točnom datumu lansiranja, ali znamo da ga nećemo propustiti.

Izvor: Macrumors

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!