imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Hoće li izlet rezultirati novim proizvodom?


Premda same pozivnice malo otkrivaju, ovaj događaj obrazovnog tipa, koji će se održati 27. ožujka, narednih će dana sigurno biti na pameti brojnih Appleovih fanova.

Danas je nekoliko odabranih američkih i engleskih novinara u poštanskom sandučiću pronašlo Appleovu pozivnicu na „izlet“ u Chicago 27. ožujka. Sama je pozivnica prilično kratka, ali kola toliko glasina o osvježavanju linije proizvoda, a i mnogi od nas očekivali su dodatan događaj ovog proljeća, pa postoji dobra šansa da bi upravo ovaj izlet mogao uroditi onim „još jednim“ proizvodom.

Doduše, ako bacite oko na vodeće medije posvećene Appleu, vidjet ćete da se priča o jednom određenom proizvodu. Čitali smo o novom iPhoneu SE u ne tako pouzdanim izvorima, Ming-Chi Kuo sanja o nadogradnji MacBooka Air, a i vrijeme je za lansiranje AirPowera.

Međutim, u kontekstu ove pozivnice izrađene u pravom školskom stilu, najviše se priča o iPadu, uređaju koji Apple opisuje i reklamira kao idealan za obrazovanje. Tako kolaju glasine o novom 9,7-inčnom iPadu, a oni koji obraćaju pozornost na detalje vide pozivnicu s rukom crtanim logotipom kao obećanje novog Apple Pencila. Ukratko, znamo malo, ali nadamo se mnogo čemu. Samo je jedna stvar sigurna – jedva čekamo 27. ožujka.

Zadnji put kada je Apple organizirao nekakav sličan događaj bilo je u siječnju 2012. godine, u New Yorku. Tada su najavili iBooks 2 s interaktivnim udžbenicima, iBooks Author te novu verziju iTunesa za iPad.

Izvor: The Verge

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!