imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gemini 2 – Zaboravite na duplikate


Kopijama istih datoteka možete potrošiti mnoštvo gigabajta u pohrani vašeg računala i time ga nepotrebno usporiti. Pokazat ćemo vam aplikaciju s kojom možete tome stati na kraj prilično jednostavno!

Nerijetko sam neuredan kada radim, i ako je potrebno, preuzeti ću isti dokument nekoliko puta. Kada se radi o par megabajta, to i nije takva tragedija, ali može nastati problem kada je riječ o većim veličinama. Gemini vam pomaže da riješite takve probleme. Aplikacija skenira vaš disk i analizira vaše datoteke. Također popisuje sve duplikate, a vi možete odlučiti je li aplikacija zaista uočila nepotrebne podatke.

Aplikacija radi iznimno brzo, uz relativno malo pogrešaka, ali naravno, postoje datoteke za koje aplikacija zaista ne može odlučiti jesu li duplikati ili ne. Međutim, u 90% slučajeva radi precizno. Sve što trebate učiniti je ispustiti datoteku ili mapu i pritisnuti gumb za skeniranje. U slučaju da je aplikacija pronašla duplikati, možete provjeriti put, veličinu i datum svake datoteke.

Aplikacija je skenirala ove dvije slike kao potpuno identične.

Dakle, ukratko, svi značajni podatci. Ako ste završili sa skeniranjem duplikata, sve što trebate učiniti jest ukloniti nepotrebne stavke. Zaista smo uživali u ovoj aplikaciji, tako da bismo i vama savjetovali da je isprobate i podijelite vaše mišljenje s nama u komentarima!

Prestanite trošiti hrpu novaca na aplikacije – Gemini2 možete preuzeti putem Setappa! Sve o Setappu i prednostima njegovog korištenja možete pročitati ovdje.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!