imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Gdje je Scroll to Top na iPhoneu X?


Gesta Scroll to Top postoji još od prvog iPhonea i pomaže vam skratiti vrijeme potrebno za pregledavanje poduljeg dokumenta, ali i spriječiti upalu tetiva. Pogledajmo gdje je ova gesta nestala na iPhoneu X!

Mnogo je korisnika tražilo objašnjena za niz nedoumica u svezi novog sustava gesti, ali nitko se nije raspitivao o ovoj konkretnoj gesti. U starijem sustavu, kada biste došli na dno stranice pa pritisnuli traku izbornika na vrhu, automatski biste se vratili na početak stranice, što je vrlo praktično. Međutim, bez obzira na to koliko isto radnju ponavljali na iPhoneu X, ništa se neće dogoditi.

Bez brige, funkcija nije nestala, samo je rješenje sada drugačije. Nemojte pritiskati tab za obavijesti ili gornju stranu ekrana: dovoljno je dva puta pritisnuti točku gdje se ekran i okvir dodiruju, pa će se stranica automatski vratiti na početak.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!