imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

GarageBand slavi 15. obljetnicu


Appleov besplatni glazbeni studio, koji je dovoljno kvalitetan za profesionalnu uporabu, a opet dostupan amaterima, stoji nam na raspolaganju već punih 15 godina.

Mnogi laptope smatraju običnim hardverom. Međutim, kada birate uređaj za sebe, Mac može imati prednost jer s njim dolazi mnogo vrlo kvalitetnih programa. Ne trebate zasebno kupovati najnoviju verziju operativnog sustava ili pak uredski paket, većini korisnika zadani su programi sasvim dovoljni.

Primjerice, među te programe možemo uvrstiti i GarageBand, aplikaciju koju osobno ne smatram pretjerano popularnom, iako ju je Steve Jobs predstavio kao aplikaciju koja može biti od velike koristi brojnim ljudima koji se amaterski bave glazbom.

Također, ova je aplikacija pogodna za profesionalnu uporabu, premda ne trebate biti profesionalac da biste je mogli upotrebljavati.

Možda je upravo to glavna misao vodilja GarageBanda, koju je tvrtka od samog početka smatrala prioritetom. Povodom ove obljetnice, prepustimo se nostalgiji i prisjetimo se Jobsovog predstavljanja ove aplikacije prije 15 godina. Meni se sviđa što je Jobs to odradio opušteno, sjedeći za stolom, kao da se druži s ekipom. Čak je lupkao stopalom.

Izvor: 512pixels

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!