imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja

Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja


John Bozinov je poznati ljubitelj prirode, a pobrinuo se da ne ostavi svoj iPhone 7 Plus kod kuće tijekom svojeg puta u Antarktiku, s kojim je mogao snimiti sjajne fotografije unatoč ekstremnim vremenskim uvjetima.

Antarktika je najhladnije i najtmurnije mjesto na svijetu; ali, ovo mjesto je raj za sve životinje koje tamo žive. Ne pričamo samo o pingvinima, nego i o fotografu Johnu Bozinovu. Tko se ne bi htio približiti ovim nevjerojatnim životinjama, pogotovo kada su tako prijateljski raspoložene?

Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja

Još nevjerojatnije je kako nije trebao koristiti telephoto leću kako bi snimio ove fotografije: sve ih je snimio običnom 29mm lećom, pa ih je mogao teoretski snimiti i običnim iPhoneom 7. Najveći izazov koji su on i njegov telefon morali poraziti je put na velikoj hladnoći koji je trajao 2 mjeseca.

Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja

Bozinov je pazio da iPhone nosi u džepu, jer postoji veliki rizik da hladnoća utječe na trajanje baterije. Ovo nije zbog nekakve greške s baterijom, jer se i baterije normalnih kamera ponašaju tako u ovim uvjetima. Osim toga, on je punio telefon svake noći, a uključio je i Airplane Mode, kako bi produžio trajanje baterije.

Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja

Kao što je poznato svim iPhone fotografima, ove fotografije moraju biti snimane samo na iPhoneu, od početka do kraja procesa. John je upravo to napravio, snimio je fotografije s dvostrukom kamerom svojeg iPhonea 7 Plus, koristio osnovnu aplikaciju za snimanje, te VSCO i Snapseed aplikacije za post-produkciju.

Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja Fotograf snimao na Antarktici pomoću iPhone uređaja

Izvor: Peta Pixel

iPad_akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!