imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Fortnite Battle Royale, jedna od najočekivanijih igara godine je ovdje za sve


Iako je iOS verzija cross-platform multiplayer igre postala dostupna u ožujku, beta testiranje je bilo samo uz pozivnicu. Ali sada je dostupna svima, najuspješnija i najočekivanija igra godine čeka na vas!

Uspjeh koji je ostvarila igra Pokémon GO je izuzetan, ali Fortnite Battle Royale ima dobru šansu da ga nadmaši. Puno toga o situaciji nam govori činjenica da su programeri igre tijekom perioda beta testiranja koje je bilo dostupno samo za pozvane igrače, mogli zaraditi 1.5 milijuna dolara u samo 4 dana putem kupnje unutar aplikacije.

Fortnite je prethodno bio dostupan za konzole, macOS i PC, a njegova Battle Royale verzija je nedavno lansirana za iOS. Za one koji možda nisu upoznati s igrom, evo o čemu se radi: ostanite živi što duže možete. Jedini problem je to što i ostalih 100 igrača pokušavaju učiniti isto, a tu je i mogućnost da će vas napasti. Možete poboljšati svoje šanse za preživljavanje tako što ćete se pridružiti bilo kojem timu od 4 igrača.

Na početku ste opremljeni samo s pijukom. To je vaš jedini alat koji vam pomaže da istražite svoje okruženje i prikupite različita oružja, oklope i resurse koji bi vam mogli pomoći na vašem putu. Također je izuzetno da Battle Royale za iOS nije izgubio svoju cross-platform sposobnost, tako da možete igrati sa svojim prijateljima na PC-u, Macu, PS4, kao i na Xboxu One.

Daljnje preporuke nisu potrebne. Pogledajte videozapis ispod i krenite prema App Storeu. Sada kada je razdoblje igranja samo uz pozivnicu završilo, svatko može besplatno isprobati ovu igru koja sadrži kupnju unutar aplikacije.

Fortnite Battle Royale iOS verzija je kompatibilna s iPhoneom SE, iPhoneom 6s, iPhoneom 6s Plus, iPhoneom 7, iPhoneom 7 Plus, iPhoneom 8, iPhoneom 8 Plus, iPhoneom X, iPadom mini 4, iPadom Air 2, iPadom 2017, iPadom 2018 kao i s iPadom Pro (svim verzijama) koje pokreće iOS 11.

Izvor: MacRumors

Preuzmite Fortnite Battle Royale s App Storea (iPhone, iPad – Besplatno, sadrži kupnju putem aplikacije)

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!