imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fjuul – koristan alat za praćenje aktivnosti za vaš iPhone i Apple Watch


Mnogo je posla, onoga što morate učiniti i obaviti tijekom dana. Dok pokušavamo održati korak s rokovima na svakodnevnoj bazi, čini se da ne ostavljamo dovoljno mjesta za ustajanje i napuštanje naših stolova i micanje naših tijela.

Iz određene perspektive, upravo nam Appleova glavna namjera pomaže promijeniti loše navike, te nam daje šire mogućnosti za kretanje i u stvari, pomaže nam da živimo zdravijim životom. Apple Watch je uvijek pored vas i obavještava vas kada je vrijeme za kretanje. Srećom, postoji nekoliko dostupnih aplikacija za mjerenje dnevnih aktivnosti. Sada, jedna koja se ističe svojom popularnošću je nazvana: Fjuul.

Fjuul je jednak za koristiti i pun je mogućnosti u isto vrijeme. Može ga se instalirati i na iPhone i na Apple Watch. Pogledajmo koje su glavne funkcije:

  • Automatsko praćenje dnevnog kretanja
  • Pomaže vam ostvariti vaš fitness cilj
  • Dijeli našu aktivnost u vježbe i prigode
  • Mjeri naše kretanje na temelju intenziteta
  • Procjenjuje očekivano vrijeme potrebno kako biste završili s trčanjem

Kao što možete vidjeti, to je prilično svestrana aplikacija. Iako je popis funkcija prilično dug, ne morate biti sportaš ili profesionalac kako biste bili zadovoljan korisnik, jer možete prilično neograničeno personalizirati aplikaciju u skladu s vašim potrebama i željama. Lijepo i čisto korisničko sučelje pruže tekstualni i grafički sažetak vaših ciljeva i postignuća.

Iako je Fjuul besplatan, nudi i premium verziju u kojoj možete otključati još više mogućnosti. Mjesečna pretplata iznosi 42.99 HRK, dok je godišnja samo 344.99 HRK. U svakom slučaju, možete isprobati vrhunske značajke na mjesec dana besplatno, kako bi se uvjerili da će vam Fjuul trebati.

Koristite li slične aplikacije? Kakvi su vaši dojmovi? Podijelite ih s nama!

Preuzmite Fjuul s App Storea (iPhone, iPad, Apple Watch – besplatno, sadrži IAP)

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!