imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Filtrirajte poruke na iPhoneu


Aplikacija Messages omogućuje vam filtriranje poruka nepoznatih pošiljatelja. Pogledajmo kako postaviti tu opciju.

Nijedna današnja usluga za dopisivanje ne radi dovoljno dobro prema mojim kriterijima pa i dalje najčešće koristim iMessages. Možda djeluje prejednostavno, ali krije mnoge opcije koje bi vam mogle uvelike olakšati život. Jedna od njih je filtriranje poruka, a omogućuje vam smještanje poruka poslanih s nepoznatih brojeva ili iCloud računa u odvojenu mapu.

Jedini je problem što automatski filtrira i one poruke poslane s nepoznatih brojeva koje nam trebaju, primjerice poruke s podacima za aktivaciju računa ili poruke našeg pružatelja usluga. Ali za one koji redovito koriste iMessages, ovo je vrlo ugodno rješenje. Funkcionira jednako kao filter na Messengeru: poruke nepoznatih pošiljatelja zahtijevaju odobrenje.

Kako biste uključili ovu opciju, idite u Postavke pa potražite Poruke. Na dnu popisa pronađite opciju Filtriraj nepoznate pošiljatelje i aktivirajte je. Nakon što se vratite u aplikaciju Messages, na vrhu ćete vidjeti dvije kartice: Kontakti i SMS te Nepoznati pošiljatelji.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!