imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

FiLMic Pro – Suština snimanja filmova


Kamere uključene u iPhone uređajima su uvijek bile vrhunske kvalitete. A nedavna nadogradnja tehnologije ih je učinila sposobnima za snimanje nevjerojatnih fotografija. Uz snimanje najboljih fotografija, također možete napraviti kratke isječke, za što vam je potrebna odgovarajuća aplikacija. Uz FiLMiC Pro možete podići performanse vaše kamere na sljedeću razinu.

Trenutne opcije kamere i ono što nam iPhone uređaji daju su prilično nevjerojatne. Nije iznenađujuće da iPhone nije samo igračka za fotografe amatere, nego je savršeno prikladan i za profesionalnu upotrebu.

Sada ćemo vam predstaviti jednu od najpopularnijih aplikacija za kameru na App Storeu: FiLMiC Pro.

Evo samo nekoliko najboljih značajki:

  • 3 načina snimanja: Standardni, ručni i hibridni
  • Okomiti i vodoravni način rada
  • Zumiranje s promjenjivom brzinom
  • Podesivo time-lapse snimanje
  • Mogućnost prilagodbe postavki videozapisa tijekom snimanja
  • Stabilizacija slike
  • Velike brzine okvira od 60, 120 ili 240 fps, ovisno o uređaju
  • Podrška za hardver treće strane: npr. DJI OSMO Mobile

A to su samo neke od mnogobrojnih značajki na popisu. Osim prilagodljivih spremljenih osobnih postavki, korekcije boja i ostalog, ona sadrži mnoštvo opcija koje bi vaš iPhone mogle učiniti dostupnim za profesionalnu upotrebu.

Nije najjeftinija aplikacija ikada. Preuzimanje će vas koštati 129,99 kuna, ali ako vam je aplikacija poput ove potrebna, brzo ćete vratiti uloženo.

Kako vam se sviđa, koristite li nešto slično?

Preuzmite FiLMiC Pro s App Storea (iPhone, iPad – 129,99 HRK)

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!