imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

FaceTime poziv s Apple Watchom


Ne samo da možete primati pozive od vašeg pružatelja usluge na vašem Apple Watchu, već možete primati i FaceTime pozive. Pa pogledajmo o čemu je riječ!

Sjećam se kada je naš kolega, Hordon, kupio svoj prvi Apple Watch, i u tim danima kao nevini korisnik pametnog sata, pokušao nazvati nekoga pomoću Apple Watcha; na ulici, usred bijela dana. Moram reći da to nije bilo čudno samo tada, već bi bilo prilično čudno i danas: čovjek sa sumnjivim pogledom u očima koji razgovara sa svojim glasnim satom: možete li to zamisliti?

Pa, s ovim korakom bi mogao otkriti za što ne bi trebao koristiti ovu značajku, ali ponekad je jednostavnije dodirnuti vaš Apple Watch kod kuće, nego potražiti vaš telefon. Apple Watch je prikladan za odlazne i dolazne pozive, te čak i za FaceTime. To možete učiniti na dva načina:

Pomoću Siri:

  1. Recite: Hey Siri! Ili pritisnite i držite Digital Crown
  2. FaceTime (ime kontakta)

Pomoću Izbornika:

  1. Otvorite aplikaciju Telefon
  2. Dodirnite Kontakte
  3. Odaberite kontakt
  4. Dodirnite ikonu telefona i zatim FaceTime Audio

Vidite? FaceTime pozivi s vašim Apple Watchem su tako jednostavni!

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!