imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice


Potrebna vam je nova profilna fotografija za Facebook ili nova fotografija za Instagram, ali ne možete ju snimiti? Ne možete se smijati zbog tamnih, sivih, dosadnih radnih dana? Nema problema, postoji aplikacija koja će vam pomoći!

Ako ste na prijašnja pitanja odgovorili potvrdno, ili se samo želite smijati sebi i drugima, FaceApp je definitivno za vas. Ova aplikacija će izvući najbolje iz najmanje ekpresivnih i najtmurnijih lica. Rezultati mogu biti prihvatljivi u nekim slučajevima, a u većini slučajeva su urnebesni. Pogotovo funkcija starenja, koja može činiti čuda na fotografiji. Promjene definitivno odgovaraju predsjedniku SAD-a, Donaldu Trumpu, podočnjaci mu posvijetljuju oči:

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice

Najbolje rezultate možete dobiti ako vam je lice proporcionalno manje u odnosu na veličinu slike. Važno je da gledate ravno u kameru, te da vam je glava točno u sredini fotografije. Nemojte se zaboraviti obrijati prije fotografije, jer biste mogli izgledati kao Chuck Norris:

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice

Provjerili smo i kako filteri aplikacije mogu utjecati na Appleove direktore. Zauvijek mlad Jony Ive dobro izgleda kada se postari, ali i kao tinejđer, dok je ženska verzija predivna. Tim Cook nema takve sreće, jer mu niti jedna postavka ne pomaže previše. Rezultati su užasni bez obzira koju fotografiju smo koristili. Iako, možemo smatrati kako je ostvario uspjeh jer ga je nemoguće postariti.

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice

Kako bismo bili pošteni, probali smo aplikaciju i na Appleovim zaposlenicama. Odabrali smo dvije relativno nove zaposlenice. Jedna od njih je Angela Ahrendts, koja je došla u Apple iz Burberryja 2014. godine, a trenutno je potpredsjednica prodaje. Starenje je radilo predobro u njezinom slučaju, a njezin duh je bio još vedriji zahvaljujući širokom osmjehu.

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice

Druga zaposlenica koju smo odabrali je Bozoma Saint John, koja se uglavnom pojavljuje u vijestima vezanima uz Apple Music. Također se pridružila tvrtci 2014. godine, kada je Apple kupio Beats, a Boz je postala voditeljica globalnog tržitšta za Apple Music. Vrlo je teško pronaći fotografiju na kojoj nema širok osmijeh, pa smo isprobali drugu funkciju. Efekt koje čini osobu mlađom malo je posvijetlio njezino lice, a koža joj je postala bez bora.

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice

Kako bismo zaokružili sve, pogledajmo fotografiju trenutnog predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa i bivšeg predsjednika SAD-a, Barracka Obame. Rezultati govore sami, a vi odlučite tko ima boljeg zubara.

FaceApp aplikacija definitivno će vam staviti osmijeh na lice

Aplikacija je relativno nova na App Storeu, pa nije savršena. Nismo naišli na probleme tijekom testa, ali Male i Female funkcije mogu se pokrenuti samo u “Collage” modu. Ovdje možete postaviti četiri fotografije iste osobe. Potrebna vam je internetska veza za ovu aplikaciju, jer ih je potrebno uploadati na server, s kojeg zatim preuzimate gotove fotograije.

Trenutno je aplikacija besplatna (iako samo za iOS), a to vjerojatno neće ostati tako u budućnosti, pa ju isprobajte i recite svojim prijateljima!

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.