imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kada bismo mogli očekivati lansiranje iOS-a 12 beta?

Provjerili smo tendencije posljednjih nekoliko godina.

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Eddy Cue pregovara s Paramountom i Sonyjem

Eddy Cue pregovara s Paramountom i Sonyjem


Što bi drugo moglo biti tema nego Appleov vlastiti sadržaj? Počela je utrka za poziciju direktora koji bi mogao privući najveća imena u tvrtku.

Appleov viši potpredsjednik odjela Internet Software and Services, Eddy Cue, proveo je zadnjih nekoliko tjedana u Hollywoodu. Dok je bio tamo, imao je sastanke s najvećim autorima u filmskoj i TV industriji u Hollywoodu, a među njima su i Paramount Pictures i Sony TV. Nije poznato o čemu su razgovarali na sastanku, ali nije teško pogoditi.

Apple u zadnje vrijeme pokušava ući na tržište stvaranja vlastitog sadržaja sa sve više entuzijazma, sjetite se samo najavljenih emisija Planet of the Apps ili Carpool Karaoke. Tema ovih sastanaka očito je bila stvaranje sadržaja. Na sreću nisu nam ništa prepustili mašti: anoniman izvor govorio je o navedenim sastancima.

Eddy Cue pregovara s Paramountom i Sonyjem

Ovaj izvor kaže kako Apple “radi na nečem velikom”. Kako bi to potvrdio, izvor je dodao kako je jedan viši zaposlenik navodno napustio jedan sastanak s dojmom kako Apple želi ozbiljno ući na ovo tržište. Što to točno znači nije jasno, ali vjerojatno je riječ o značajnom potezu koji će uzdrmati tržište. Apple sigurno ima novca za tako nešto.

Još jedan zanimljiv dodatak ovoj priči je što izvor kaže kako je Apple malo neorganiziran što se tiče svojih ambicija. Nitko ne zna tko zapravo predstavlja tvrtku jer mnogi direktori vode odvojene razgovore s raznim studijima. Osim Eddyja Cuea, Jimmy Iovine i Robert Kondrk također sudjeluju u razgovorima.

Eddy Cue pregovara s Paramountom i Sonyjem

Robert Kondrk, Eddy Cue, Jimmy Iovine, svi pokušavaju biti osoba koja će napraviti dogovor. Govore ljudima da dogovor postignu s njima, a ne s nekim drugim. – izjavio je neimenovan izvor

Eddy priča s nekim ljudima. Jimmy razgovara s drugima. Nisu sve još posložili. – dodao je drugi izvor

Malo konkurencije nikada nikome nije smetalo, ali barem možemo biti sigurni kako rade sve kako bi dobili ekskluzivan sadržaj.

Izvor: 9to5mac

iPad akcija 1999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!