imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

dubble – slikajte se sa strancem


Mislim, nećete napraviti selfie sa strancem, govorimo o fotografiji u stilu višestruke izloženosti koji se nekoć smatrao modernim. Vi dajete jednu od fotografija, a stranac će dati drugu.

Apple je ponovno odabrao aplikaciju za fotografije kao aplikaciju dana u App Storeu. Aplikacija za fotografije, dubble, revitalizira višestruku izloženost; star trik, koji dolazi iz vremena kada je analogna fotografija bila raširena. Svrha višestruke izloženosti je da se dvije (ili više) fotografije izlože istom zapisu (ne pomičete zadani okvir namjerno). Ako imate sreće, od dvije fotografije koje ste spojili možete dobiti prilično kreativan rezultat. Danas isti učinak možete postići pomoću digitalne obrade, i ne morate koristiti film za to.

Kao što ste vjerojatno shvatili iz teksta, potrebne su vam barem dvije fotografije kako biste stvorili sliku. Dubble je došao na vrlo jednostavnu ideju koja također ima utjecaja i na team building – morate podijeliti taj rad s nekim drugim. Dakle, vi morate dati jednu od fotografija, dok će drugi korisnik aplikacije koji je nasumično odabran od strane aplikacije, dati drugu fotografiju.

To je otprilike sve što biste trebali znati o aplikaciji. Dizajn je lijep, lako je rukovati njome i koncept je doista zabavan. Isprobajte ju u slučaju da imate afinitet za fotografiju, posebno zato što je besplatna.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!