imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Dovršava se gradnja Kazališta Stevea Jobsa


Barem je vanjski dio u potpunosti dovršen. Ako i unutrašnjost kazališta bude lijepo napredovala, sve će biti savršeno za održavanje Keynotea 12. rujna.

Prije dva tjedna pisali smo o najnovijoj snimci dronom koju je načinio Duncan Sinfield. Tada još nismo vidjeli službenu pozivnicu za Appleov događaj 12. rujna, pa nismo ni znali gdje će se održavati. Međutim, Kazalište Stevea Jobsa izgledalo je kao da je skoro dovršeno, pa smo pomislili da bi se ondje mogao održati Keynote na kojem će biti predstavljen iPhone 8. Evo te snimke:

Sada znamo da će se Keynote zbilja održati ondje. Zato smo i očekivali da će se gradnja osjetno ubrzati. Premda je kazalište odlično izgledalo prije dva tjedna, prostor oko njega djelovao je mrtvo – premda je ta površina tada već bila zaravnjena. Na toj zadnjoj Sinfieldovoj snimci izgledalo je kao da je vanjski dio zgrade bio dovršen, građevinskih strojeva nije bilo na vidiku, a moglo se reći i da je okolni dio bio zeleniji. Štoviše, postavljene su i klupe za što ljepši ugođaj.

Naravno, dronom je nemoguće snimiti unutrašnjost zgrade, pa ne znamo kako napreduju unutarnji radovi. Međutim, prije nekoliko dana u MacMagazinu su uočili da se u slikovnoj galeriji Google Mapsa objavljuje sve više slika interijera Kazališta Stevea Jobsa, vjerojatno zahvaljujući radnicima. Na temelju njih, čini se da se i ti radovi privode kraju, i to vjerojatno zato što su pojačali tempo zbog sve bližeg Keynotea. Upravo zato ne možemo znati kakvo je trenutno stanje.

Ta dvorana nazvana po bivšem čelniku Applea, posebna je iz više razloga. Primjerice, pokrov od stakloplastike postavljen na šest metara visokim staklenim pločama najveći je samostojeći krov na svijetu. Moći će primiti tisuću ljudi, što je samo malo manje od dvorana u kojima je Apple do sada održavao događaje predstavljanja novog iPhonea, zbog čega će ovaj Keynote biti još ekskluzivniji.

Izvor: Macrumors

iPhone RED

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!