imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Dokazano je postojanje iPhonea X Plus


A tko bi to drugi mogao sastaviti gotovo službene informacije o uređaju koji bi trebao stići u rujnu, ako ne dvojac sastavljen od najnovije beta verzije iOS-a 12 i Guilherma Ramba?

Očito, to i nisu tako nove vijest, jer u proteklih pola godine Kuo i Gurman pokušavaju nadmašiti jedan drugoga otkrivajući informacije o Keynoteu u rujnu. Međutim, iOS 12 beta je ipak nešto što je lansirano od strane Applea i ako sadrži bilo kakve detalje o nadolazećem uređaju, to je puno službeniji izvor od nečega što je netko vidio ili čuo.

Zasluge za najnovije otkriće idu Guilhermeu Rambu, koji je prošle godine otkrio informacije o iPhoneu X, na isti način. Evo službene objave na Twitteru koja tvrdi kako prikazuje shematsku sliku iPhonea X Plus. Bilo kako bilo, uređaj izgleda isto kao i ovogodišnji iPhone X, samo je malo duži.

Rambo je također pronašao ikonu za iPad Pro, koja je četvrtasta, poput ikone Apple Watcha. Kasnije je otkrio da bi razlog anomalije mogao biti to da čudna ikona prikazuje dvije veličine iPada pomiješane skupa.

Trenutna beta verzija iOS-a 12 je vrlo pričljiva. Rekla nam je o novom kućištu za punjenje AirPodsa, Dual-SIM iPhoneu i HomePodu s izvornom funkcijom poziva, da i ne spominjemo koliko smo saznali o zaslonu novih iPada koji su vrlo slični iPhoneu X Plus.

Izvor: The Verge

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!