imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

“Dobro je znati” gesta za početnike na Apple Watchu


Među gestama Apple Watcha, trik s prekrivanjem ruke je naš apsolutni favorit. Ako nemate najmanjeg pojma što je to, dopustite mi da vam pokažem kako aktivirati ovu funkciju.

Moji poznanici koji su se prebacili na iPhone ili kupili Apple Wach obično naprave ogromnu pogrešku: ne znaju sve funkcije svojih gadgeta. Vjerujem da se to događa zbog činjenice da ne morate biti IT stručnjak kako biste koristili Appleove proizvode. Razlog je jednostavan: korisničko sučelje prilagođeno korisnicima.

Iako lako možete naučiti kako ih koristiti, iOS i drugi Appleovi operativni sustavi imaju mnoštvo skrivenih funkcija. Zato možete redovito čitati o tim savjetima u našim člancima, koje iskusniji korisnici znaju. Upravljanje gestama je omiljeno područje teme. I puno je praktičnije na Apple Watchu nego na iPhoneu ili iPadu.

Vjerojatno je iz naslova i uvoda jasno da je jedan od naših favorita isključivanje zvuka pomoću prekrivanja ruke. Kao zadana postavka, ako vam stigne obavijest i stavite ruku na zaslon na 3 sekunde, sat će isključiti zvuk i zaslon će se ugasiti. Summa summarum, u svakom slučaju možete isključiti zaslon na ovaj način.

Ako ste ovu funkciju ranije isključili, morate pronaći aplikaciju Watch na vašem iPhoneu. Pomaknite se dolje i dodirnite Sounds & Haptics, zatim aktivirajte funkciju stišavanja prekrivanjem ruke. To je dobra funkcija kada ste na sastancima, pregovorima ili u kinu, ali je i trenutačno rješenje za izbjegavanje konflikta u vezama.

Zimska promocija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!