imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Dobro zamišljen koncept Dark Modea


Postaje sve vjerojatnije da će iOS 13 doći s Dark Modeom. Ali ne znamo kako će to izgledati. Srećom, dizajneri su pustili svoju kreativnost da divlja!

Nedavno je Mark Gurman objavio jako uzbudljive vijesti, te jasno dao do znanja da će Dark Mode biti uključen u iOS 13. To bi stvarno bio šlag na torti. Sada i znamo kada će se održati ovogodišnji WWDC, pa znamo kada ćemo napokon prvi put vidjeti tamnu temu uživo. Kako će točno izgledati? To još uvijek ne znamo.

Nadamo se da će izgledati kao novi koncept AppleDesignera. Iako smo već vidjeli dosta ideja na ovu temu, moramo priznati da je ova najbolja. Također, uključeno je oko 40 različitih funkcija koje se već godinama najavljuju, poput uvijek uključenog zaslona te zaključavanja aplikacija.

Sviđa li vam se?

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!