imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!


iMessage aplikacija nije samo sjajna usluga slanja poruka, nego je stvorila potpuno novu platformu, na koju možete dodavati razne aplikacije, od najosnovnijih aplikacija do igara. Zaboravite križić-kružić na papiru, isprobajte ga u aplikaciji sa svojim prijateljima.

WIT

Gdje, kada i s kim? Mozgalice su uglavnom zabavne, ali su također odlična vježba za vaš mozak, pogotovo kada imate emotivnu vezu za fotografiju. Možete stavljati fotografije iz svoje galerije, gdje pozirate s prijateljima na zabavi, ili s vašim voljenima na prvom zajedničkom odmoru. Možete se sjetiti ovih trenutaka, samo pomiješajte dijelove i pošaljite ih u chat. Uspjeh je garantiran.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

Wordie: Guess the Word

Možete stvoriti četverodijelnu fotomontažu koju pošaljete u razgovoru, a osobe s kojima se dopisujete moraju pogoditi rješenje. Ako uspiju, onda oni rade zadatak za vas. Wordie nije napravljen za iMessage, ali možete namjestiti da radi u ovoj aplikaciji. Aplikacija je na engleskom jeziku, pa je potrebno razumijevanje jezika; nadalje, ako je vaše znanje malo “zahrđalo”, preporučamo vam aplikaciju da malo ponovite jezik i naučite koju novu riječ. Uz igru vam vrijeme prođe brže dok primjerice pututjete.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

Star Walk 2

Ako još niste čuli za Star Walk, sada je vrijeme. Ako ne volite aplikacije društvenih mreža i milijune igara koje možete pronaći na App Storeu, ali vam se sviđaju korisne aplikacije, ova je definitivno za vas. Možete istraživati nebo u ovoj aplikaciji, u kvaliteti koja bi posramila najbolje filmove o prirodi, a moguće je dodati ju na iMessage. Aplikacija nije besplatna, ali svi mediji i korisnici tvrde kako vrijedi svake lipe koju uložite. Preporučamo svim ljubiteljima prirode, avanturistima i istraživačima.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

MsgMe WordGuess

Klasična igra pogađanja riječi, koja postoje još više interaktivna u iMessageu. Možete slati izazove svojim kontaktima koji moraju riješiti dio vašeg teksta koji nedostaje. Možete im pomoći da pronađu rješenje, ali im možete i davati krive savjete ako želite. Bez obzira na što se odlučite, glavna poanta je promijeniti uobičajeno dopisivanje u zabavnu igru. Možete započeti igru kada poželite, igrati s više ljudi, a nema vremenskog ograničenja. Šaljite sve teže zagonetke umjesto emotikona.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!
iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.