imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

CloudMounter: povežite svoj prostor u oblaku s Finderom


Uz pomoć ove krasne aplikacije za Mac, možete učiniti prostor u oblaku sastavnim dijelom svog sustava. A neće vam trebati ni klijenti ni internetske platforme.

Danas ćemo vam pokazati jednostavnu, ali vrlo korisnu aplikaciju, CloudMounter en obećava previše, ali ono što radi, radi profesionalno. Ova aplikacija služi za povezivanje različitih prostora za pohranu u oblaku s macOS-om kao da se radi o eksternim driveovima.

Jednostavno otvorite aplikaciju i prijavite se na dostupne usluge. To je sve. Od sada ćete moći pristupiti svojim podacima u oblaku putem Findera kao što pretražujete datoteke na računalu ili iCloudu.

Svi podaci koje kopirate sinkronizirate će se , pa ćete te podatke moći pretraživati i putem internetskih platformi. U principu, govorimo o klijentskoj aplikaciji koja integrira klijente na jedno mjesto, ali istovremeno mijenja i sve druge klijente.

Ponuda opcija nije mnogobrojna, ali mislim da ih više ni ne treba. Međutim, popis dostupnih usluga mogao bi se proširiti te bi se mogli dodati primjerice Mega i Microsoft OneDrive.

Ova aplikacija inače košta oko 60 dolara, čime dobivate trajnu licenciju i jamstvo ažuriranja. Srećom, ta je aplikacija uvrštena i u Setapp, pa vam je to puno bolja alternativa.

Ovdje možete pročitati sve detalje, a na ovoj se poveznici možete prijaviti.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!